Palvelut

PALVELUT

Siirrämme kaiken!

 

Haalaus ja tunkkaus

Olemme yksi haalausalan kokeneimmista yrityksistä Suomessa. Nostamme, kuljetamme ja siirrämme kaikkea mahdollista – yleensä painavia, suurikokoisia ja särkyviä esineitä. Haalausreitti saattaa olla ahdas ja sisältää nostoja, laskuja, mutkia ja muita esteitä. Käytössämme on monipuolinen erikoiskalusto ja kokeneet ammattilaiset. Tuhansien projektien kartuttamalla ammattitaidolla ja erikoiskalustolla kaikki onnistuu, kun hetki mietitään.

 

Nosto- ja trukkipalvelut

Suoritamme nosturiautoilla, trukeilla sekä kurottajilla monipuolisia ja vaativia nostoja. Kalustomme on suunniteltu siten, että pääsemme myös mataliin ja kapeisiin tiloihin, esimerkiksi sisäpihoille, kellareihin, varastoihin ja teknisiin tiloihin. Tarjoamme optimaalisen koneen jokaiseen tilanteeseen.

Nosturiautomme on valittu ja rakennettu erityisvaatimustemme mukaan, jotta niillä pystytään suorittamaan mahdollisimman laaja-alaisesti erilaisia nostoja. Yksittäisellä autolla nostamme jopa yli 30 tonnin kuormia – tai ajamme tiloihin, joissa matala kulkuaukko (vain 3,55 m ajokorkeus) muutoin estäisi vastaavan kaluston käytön.

Trukit ja kurottajat. Myös muu työkonekalustomme noudattaa samaa periaatetta. Trukeilla nostamme 1,5–16 tonnin kuormia, kurottajilla yletymme 17 metrin korkeuteen. Käyttövoimana sähkö tai diesel. Pienimmillään trukki mahtuu kulkemaan lähes normaalista käyntiovesta ja suurinkin kone on mitoitettu siten että sitä pystytään siirtämään normaalina maantiekuljetuksena. Trukeilla suoritamme erilaisia töitä lastinpurkamisesta vaativiin asennusnostoihin.

 

Nostot ja siirrot rakennustyömailla

Olemme apuna, kun uudis- ja korjaustyömailla viedään paikoilleen mm. ilmastointilaitteita, sähkökeskuksia, hissejä, liukuportaita ja runkoelementtejä. Monipuolisella kalustolla ja monien työmaiden tuomalla kokemuksella suoritamme vaativatkin projektit – aikataulussa ja varmasti.

Yrityksemme on 100 % suomalainen ja toteutamme urakat lähtökohtaisesti omin voimin. Työturvallisuus- ja tilaajavastuuasiat ovat aina ajan tasalla. Kuulumme myös Luotettava Kumppani -ohjelmaan, josta rakennusalalla toimivat tilaajamme pääsevät helposti tarkastamaan vaadittavat tiedot.

 

Erikoiskuljetukset

Pitkää, leveää, raskasta tai hankalan muotoista? Maantiellä suoritettavat erikoiskuljetukset ovat luontainen osa haalaus- ja nostopalveluita. Hoidamme projekteihimme liittyvät erilaiset erikoiskuljetukset omalla kalustollamme tai yhteistyössä pitkäaikaisten kumppaniemme kanssa.

 

Muut palvelut

Projektien mukana suoritamme mm. tuotantolinjastojen pakkausta merikontteihin, romutettavien koneiden purkutöitä, laitteiden mekaanisia asennuksia tai taide-esineiden kuljetukset ja pystytykset.

 

Erikoisosaamistamme ovat ainutkertaiset siirrot ja kuljetukset, joiden toteuttamiseen vaaditaan näkemystä sekä kaluston ja tilan luovaa käyttöä. Suunnittelemme ja rakennamme tarvittaessa nostolaitteen tai kuljetusalustan työn alla olevaa kohdetta varten. Esimerkkeinä henkilöautojen siirrot sisätiloihin ikkunan kautta, museoesineiden siirrot, kuljetukset ja nostot tai vaikka vesilaitoksen putkistojen siirrot luolastoissa – vain muutamia projekteja mainitaksemme.